helgen är över!

Så är ännu en vecka och helg över. Förra helgen mötte jag upp några tjejer för brunch, 3 av dem svenskar som jag aldrig träffat förut. kul! Efter det träffade jag Nina och handlade lite på michaels och gjorde min groceryshopping för veckan. Efter det åkte vi hem till mig och familjen var här och firade pojkens half birthday så det var tårta och sång och vi åt också och de filmade med filmkameran och Nina kom också med och det var ett halvår för mig hos familjen också! Trevligt var det och jag skypade med mamsen och papsen också och både Nina, flickan och pappan pratade med dem. Värdpappan sa en massa bra saker om mig. haha :D Sen åkte Nina och jag till Sourland Mountains och gick lite och åkte sedan vidare till en pizzera och åt och sen gick vi på bio och så shutter island. Underbar dag med underbart sällskap. Söndagen jobbade jag och på kvällen blev det som vanlig desperate housewifes hos Vanessa! 



jobbveckan rullade på som vanligt och på fredag slutade jag tidigt så tog mig till mataffären för att handla lite inför nästa vecka. På lördagen jobbade jag och när jag var ledig under lunch från 10-3 så åkte jag och Nina till Sourland Mountains och gick promenad och hade lunchpicknik i solen på stenarna. Mys mys. Vi gick lite vilse med och tappa bort stigen och gick 15 min i djup snö med stenar och håll gömda under. lite läskigt men det gick bra! förutom att det läkte in i skorna och strumporna blev genomblötta.. haha

åkte hem och jobbade vid 3 till 6 sen kom Nina och hämtade mig och vi åkte till Vanessa där vi såg på film och scrapbookade :D Grymt roligt att titta igenom böckerna och prata minnen. Kom hem vid 1 och gick och lade mig för vi skulle till NYC dagen efter. Så vid 9 dagen efter blir jag upphämtad och vi åker till tågstationen och tar expresståget in så vi är framme vid 11. Vi började med en marknad närmare floden och gick därefter vidare till Hudson river där vi gick länge längst vattnet i solen. Nere vid Soho gick vi till en young designer marknad och efter det åt vi burritos. Sen gick vi hela vägen upp mot pennstation igen, förbi washington square park med ett stop vid victoria secret. Åkte med 7,15 tåget och var vid stationen 8,30 och åkte de sista 20min hem i bilen. Nu sitter jag här och äter lite och har på Oscars i bakgrunden på tv.

Helgen gick grymt fort. veckan också. Nu har jag en ny vecka framför mig. vet inte hur jag jobbar än dock. Men mamman borde komma upp och knacka på min dörr och ge mig mitt nya schema snart.. kl är 22.20..
ps. fler bilder kommer så fort jag får dem från Nina!!

♥ Rebecka

Kommentarer
Postat av: emma

åhåå minsann japp min counselor kommer heta Eileen och jag åker med Skandinaviska=) Kul att du "bara" bor en halvtimme bort iallafall!

Kram Emma

2010-03-09 @ 16:36:50
URL: http://emmaistaterna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0